tandartspraktijk Mondzorg Lanaken

Over ons

Mondzorg Lanaken is uitgerust met moderne toestellen en afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg. Alle behandelende tandartsen zijn geaccrediteerd, dit wil zeggen dat zij cursussen, bijscholingen en congressen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Dit geeft ons de mogelijkheid om u steeds te verzorgen met de meest recente behandeltechnieken.

U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van mondzorg, zoals: preventie, conserverende tandheelkunde, esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, tandvleesproblematiek, prothetiek, endodontie en bleaching.

Bovendien wordt de behandeling van patiënten vaak in teamverband besproken en opgevolgd. Dit komt de kwaliteit van de behandelingen zeker ten goede. Indien gespecialiseerde zorg vereist is, verwijzen wij naar diverse collegae. Onze tandartsassistentes vullen ons team aan en staan u te woord om afspraken te plannen. Zij coördineren ook alle werk achter de schermen. Bijgevolg verzekeren wij u een groot patiëntencomfort en een optimale hygiënecontrole. Ons team helpt en begeleidt u graag verder!

De praktijk

tandartspraktijk Mondzorg Lanaken

tandartspraktijk Mondzorg Lanaken

Ons team

Hilde Vaes
Tandarts
Renaat Vanschoenbeek
Tandarts
Anita Vanheeswijck
Tandarts
Gina van Kessel
Tandarts
Liesl Mertens
Mondhygiëniste
Lucien Vandeput
Orthodontist
Barbara Di Rocco
Tandartsassistentes
Chantal Heynen
Tandartsassistentes
Anita Sons
Tandartsassistentes